Ortho Constructions

Leuze Meesters in maatwerk

Moet je van de dokter een steun- of bewegingsapparaat dragen zoals een orthese, prothese of bandage? Heeft u een rolwagen, krukken of looprekje nodig?

053 66 10 01 of Contacteer ons

Ortho Constructions

Leuze Meesters in maatwerk

Heeft u een rolwagen, krukken of looprekje nodig? Misschien zoekt u stoma of incontinentie zorg?

053 66 10 01 of Contacteer ons

07/04

Gang en loopanalyse

Dit jaar gaan we nog een “stapje” verder. Om nog betere diagnoses te kunnen stellen  doen we gang en loopanalyses.  Dit is een een dynamische test waarbij u zo natuurlijk mogelijk beweegt. Via een drukgevoelige plaat wordt iedere beweging overgebracht naar de pc.  Een camera registreert het bewegingspatroon en syncroniseert dit met iedere stap die u heeft gemaakt op de plaat. Dit laat ons toe om uw bewegingspatroon zeer nauwkeurig te analyseren en kunnen  we de bron van uw klachten verder aanpakken. Vele klachten (rug, bekken, knie, …) kunnen en oorzakelijk verband hebben met een niet correct gang of loop patroon. Wacht niet voor het te laat is. Een advies of kleine correctie in uw gangpatroon kan een wereld van verschil maken.

We gaan nog een “stapje “verder. We richten ons ook naar sportclubs op alle niveau. We komen langs met ons speciaal mobiel analyse systeem. Iedereen kan zich laten onderwerpen aan onze analyse. Bij sport is het belangrijk dat men niet te blessuregevoelig wordt of blijft.  Ook hier kan ons advies helpen. Aarzel niet om ons te contacteren.